Webinarer

Det er ikke planlagt et nytt webinar for øyeblikket. Men det vil komme flere så følg med.
Meld deg gjerne på vår e-post liste nederst på siden, så får du siste nytt i innboksen din.

Tidligere webinarer

Skriving og livskvalitet 

Gratis webinar med Kjersti Wold

Avholdt onsdag 8.juni 2022

Det finnes omfattende forskning på samspillet mellom kreativitet, helse og velvære. Selvforståelse er også et gode som styrker nærheten til og verdsettelsen av livet. 

Når du skriver kan du kombinere dette. I dette webinaret gir Kjersti Wold tips og innspill til ulike måter å skrive på, som kan bidra til å berike livskvaliteten din.

Meld deg på så får du en e-post med lenke til å logge deg på webinar

Å skrive en god tale

Avholdt 7.april 2022

Mange er engstelig for å holde tale, men sannheten er at det er mye lettere å skrive en god, engasjerende tale enn du tror. På dette kurset får du konkrete og virkningsfulle tips om hvordan du skriver en tale og hvordan du fremfører den.

Kjersti Wold har vært forfatter og profesjonell taleskriver i over 30 år. Hun vil gi deg personlige råd og innfallsvinkler, som kan bidra til at talen din blir en seier for deg selv og en verdifull gave for den som skal motta det du har på hjertet.

3 webinarer om skriveprosesser

En serie på 3 webinarer med Kjersti Wold som tok for seg de ulike prosessene knyttet til å starte og å avslutte en skriveprosess.

(Hvis du deltok på webinaret – og har logget deg inn – så vil du finne opptak av webinaret på toppmenyen «Mine kurs».)

«Oppstart»

avholdt 11. januar – 2022

Hvordan kommer du i gang – og hvordan tilrettelegger du for å gjennomføre et skriveprosjekt? Hvordan møter du eventuell indre og ytre motstand, og hvordan kommer du inn i en konstruktiv prosess der du setter deg delmål og opplever at du har gjennomføringsevne.

Dette webinaret vil handle om hvordan du henter drahjelp fra motivasjonen din, og hvordan du legger opp en fremdriftsplan enten du ønsker å skrive ned livserindringene dine, jobbe med helsefremmende skriving eller sende inn manus til et forlag.

«Gjennomføring»

avholdt 18. januar – 2022

Hvordan opprettholder du gnisten gjennom et skriveprosjekt og hva vektlegger du for å få et så godt resultat som mulig?

Dette webinaret vil handle om både strukturering av materialet og om det å være leser av sin egen tekst. Mange av de viktige valgene du tar med hensyn til å utvikle et skriveprosjekt skjer i denne fasen, og vi skal snakke om utfordringer og løsninger i den sammenhengen.

«Avslutning»

avholdt 11. januar – 2022

Hvordan runder du av et prosjekt, og hvilke tanker har du eventuelt for det videre livet for prosjektet ditt?
Dette webinaret vil handle om å bearbeidelse og den praktiske, konkrete gjennomføringen for å lande skrivearbeidet.

For noen vil det dreie seg om å oppsummere et personlig prosjekt, for andre er det relevant å snakke om forlag eller selvpublisering. Under alle omstendigheter vil fokus ligge på hvordan du kommer i mål med prosjektet ditt på en god måte.

Skroll til toppen